ΧΑΡΤΗΣ COVID-19

Διαδραστικός χάρτης κρουσμάτων COVID-19

Η AGENSO αναλογιζόμενη την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης, από την επέλαση του νέου κορωνοϊού COVID-19, δημιούργησε το http://covid19gr.agenso.gr/.

Το http://covid19gr.agenso.gr/ αποτελεί ένα διαδραστικό χάρτη καταγραφής κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού COVID-19 ανά νομό με βάση την ημερομηνία εμφάνισής τους. Η καταγραφή ξεκινάει από την ημέρα καταγραφής των κρουσμάτων στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Υγείας (ΕΟΔΥ) μέχρι και σήμερα. Μέσα από την εφαρμογή, ο χρήστης επιλέγοντας οποιοδήποτε νομό της Ελλάδας, μπορεί να δει τόσο σε χάρτη όσο και σε πίνακα το σύνολο των κρουσμάτων ανά ημέρα ξεκινώντας από τις 20/3/2020.

Τα δεδομένα ενημερώνονται από τα δεδομένα της επίσημης ιστοσελίδας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/ .

Το http://covid19gr.agenso.gr/ είναι ένα δωρεάν και εύκολο στη χρήση εργαλείο που βοηθά τους πολίτες και τους επιστήμονες να ιχνηλατήσουν των αριθμό των κρουσμάτων σε όλους τους νομούς της χώρας.

Με αυτό τον τρόπο η AGENSO θέλει να συμβάλει στην προστασία των πολιτών και να στηρίξει την προσπάθεια των επιστημόνων στην παρακολούθηση της πορείας εξάπλωσης του ιού.

#MenoumeSpiti

Tags
Share

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε περιβαλλοντικά νέα και ενημερώσεις!