ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ_INNOSETA

Οι τεχνολογίες της πλατφόρμας INNOSETA διαθέσιμες στα Ελληνικά!

Η πλατφόρμα INNOSETA, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την εταιρεία AGENSO, αποτελεί μια ενιαία πλατφόρμα πληροφόρησης σχετικά με τις καινοτομίες στο ψεκασμό, για την εξυπηρέτηση των παραγωγών, της βιομηχανίας, των γεωργικών συμβούλων, των ερευνητών και των σπουδαστών.

Μέχρι σήμερα, ήδη πάνω από 800 εγγραφές περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα και το περιεχόμενο αυξάνεται καθημερινά. Το περιεχόμενο αυτό είναι διαθέσιμο στα Ελληνικά και σε 7 άλλες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Πολωνικά, Ολλανδικά και Σουηδικά), και έχει διαμορφωθεί γύρω από 4 κύριες κατηγορίες: (1) Εμπορικές λύσεις, (2) Εκπαιδευτικό υλικό, (3) Ερευνητικά έργα και (4) Επιστημονικά άρθρα.

Το INNOSETA είναι το πρώτο ευρωπαϊκό θεματικό δίκτυο αφιερωμένο αποκλειστικά στις τεχνολογίες ψεκασμού. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα του Ορίζοντα 2020 με 15 εταίρους σε 7 χώρες. Το INNOSETA στοχεύει στην επιτάχυνση της καινοτομίας στο χώρο του ψεκασμού και των ψεκαστικών μηχανημάτων, και στην υιοθέτηση περισσότερων βέλτιστων πρακτικών από τους Ευρωπαίους αγρότες. Συμβάλλει στην ευρωπαϊκή και ελληνική γεωργία μέσω της συγκέντρωσης της γεωργικής γνώσης, των βιομηχανικών λύσεων και της έρευνας για τις τεχνολογίες ψεκασμού και τη συμβουλευτική στη φυτοπροστασία.

 

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε περιβαλλοντικά νέα και ενημερώσεις!