Κατηγορία Ολοκληρωμένο Σύστημα
Λέξεις-Κλειδιά Άρδευση ακριβείας, έξυπνη άρδευση, ιδανική ποσότητα άρδευσης, ιδανικός χρόνος άρδευσης, πλήρης αυτοματοποίηση
Κατάλληλο για Ερευνητικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, παραγωγούς
Website about.ardeusi.gr

Γενικές πληροφορίες

Το ardeusi.gr είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα έξυπνης άρδευσης που στοχεύει στη διευκόλυνση του παραγωγού και στην ακριβέστερη εφαρμογή της άρδευσης. Μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής υπολογίζεται η ιδανική ποσότητα άρδευσης βάσει των αναγκών της καλλιέργειας ενώ παράλληλα το σύνολο αισθητήρων που διαθέτει το σύστημα προσδιορίζει παραμέτρους της άρδευσης σε πραγματικό χρόνο δίνοντας λύση στα προβλήματα άρδευσης. Σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρει το σύστημα είναι η δυνατότητα πλήρους αυτοματοποίησης της άρδευσης με απομακρυσμένο έλεγχο αντλιών ή ηλεκτροβανών, τόσο με χρονοπρογραμματισμό, όσο και με τις ανάγκες της καλλιέργειας χρησιμοποιώντας την τρέχουσα μέτρηση της υγρασίας εδάφους ή άλλων ποιοτικών χαρακτηριστικών της καλλιέργειας.

Η εφαρμογή ardeusi.gr είναι συμβατή με όλες τις φορητές συσκευές (π.χ. κινητό, tablet) και είναι ήδη διαθέσιμη στο Google Play Store , ενώ θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο App Store.

Πλεονεκτήματα

Βελτιστοποίηση της άρδευσης
Μείωση κόστους παραγωγής
Εξοικονόμηση πόρων
Αύξηση παραγωγής

Εικόνες

Συνδεσμοι

Share

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε περιβαλλοντικά νέα και ενημερώσεις!