SmartProtect Website

Η ιστοσελίδα του SmartProtect ξεκίνησε επίσημα!

Η ιστοσελίδα SmartProtect ξεκίνησε επίσημα σήμερα και μπορείτε να την επισκεφθείτε στη διεύθυνση: https://www.smartprotect-h2020.eu

Η ιστοσελίδα που αναπτύχθηκε από την AGENSO περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με το έργο, όπως οι στόχοι του, ο αντίκτυπος, τα νέα, η περιγραφή των εταίρων, τα στοιχεία επικοινωνίας, η εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο και ένας γρήγορος σύνδεσμος προς την πλατφόρμα.

Την προσεχή περίοδο και καθώς το έργο προχωρά, η ιστοσελίδα θα εμπλουτιστεί με περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως η ψηφιακή πλατφόρμα για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές και εργαλεία για την ολοκληρωμένη διαχείριση επιβλαβών οργανισμών (IPM) στις καλλιέργειες λαχανικών και το ημερολόγιο εκδηλώσεων που θα ενημερώνει για σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με τους στόχους του έργου.

Το SmartProtect είναι ένα πρόγραμμα Horizon 2020, Έρευνας και Καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την ευφυή γεωργία, και συγκεκριμένα για καινοτόμες λύσεις στις καλλιέργειες λαχανικών με αξιοποίηση προηγμένων μεθοδολογιών και τεχνολογιών. Η AGENSO συμμετέχει στο έργο SmartProtect που περιλαμβάνει 16 εταίρους όπως πανεπιστήμια, μικρό-μεσαίες επιχειρήσεις και ερευνητικά ινστιτούτα, από 12 χώρες σε όλη την Ευρώπη.

Κύριος στόχος του SmartProtect είναι να προωθήσει τη μεταφορά γνώσης με μια προσέγγιση πολλαπλών φορέων και συστημάτων, στα περιφερειακά συστήματα γεωργικής γνώσης και καινοτομίας (AKIS) και να τα συνδέσει σε ένα Ευρωπαϊκό AKIS, προκειμένου να ενισχυθεί το καινοτόμο δυναμικό προηγμένων μεθοδολογιών για την ολοκληρωμένη διαχείριση επιβλαβών οργανισμών. Μέσω του SmartProtect και του θεματικού δικτύου που θα δημιουργηθεί, αναμένεται να καλυφθούν ελλείψεις σε γνώσεις σχετικά με καινοτόμες IPM μεθοδολογίες σε διαφορετικές υπαίθριες και θερμοκηπιακές καλλιέργειες.

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε περιβαλλοντικά νέα και ενημερώσεις!