ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ INNOSETA

Η πλατφόρμα INNOSETA είναι και επίσημα διαθέσιμη!

Η Πλατφόρμα INNOSETA είναι ένα ελεύθερα προσβάσιμο αποθετήριο καινοτόμων τεχνολογιών ψεκασμού, εκπαιδευτικού υλικού, έργων και άρθρων προσαρμοσμένων στις ανάγκες της κοινότητας ψεκασμών. Στόχος, είναι να αποτελέσει μια ενιαία πλατφόρμα πληροφόρησης σχετικά με όλες τις καινοτομίες για τους ψεκασμούς.

Ας υποθέσουμε ότι είστε παραγωγός και αναζητάτε τις τελευταίες πληροφορίες για τη «Βελτιστοποίηση της ακρίβειας του ψεκασμού». Επιλέγοντας αυτό σαν λέξη-κλειδί στη μηχανή αναζήτησης της πλατφόρμας, έχετε στη διάθεσή σας μια λίστα με καινοτόμες τεχνολογίες, εκπαιδευτικά εργαλεία και άρθρα που δημοσιεύονται σε περιοδικά που σχετίζονται με το συγκεκριμένο τομέα. Κάθε αρχείο παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα SETA, όπως μια σύντομη περίληψη, συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες και συναφείς ιστοσελίδες, το πεδίο εφαρμογής, τον τύπο ψεκαστικού/λειτουργίας/τεχνολογίας. Επίσης οι ερευνητές και οι κατασκευαστές μπορούν να λάβουν -με ένα απλό κλικ- μια επισκόπηση των σχετικών προϊόντων που είναι διαθέσιμα στην αγορά, των ερευνητικών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή άρθρων όπως για παράδειγμα «Συστήματα έγκαιρου εντοπισμού ασθενειών». Τα φίλτρα επιτρέπουν στο χρήστη της πλατφόρμας να προσαρμόσει τα αποτελέσματα στα συστήματα καλλιέργειας, αλλά και στη μέθοδο εφαρμογής και το τύπο του ψεκαστικού μηχανήματος ή στην επίδραση της καινοτομίας ή στην επιλογή της λέξης-κλειδί και της γλώσσας. Τα φίλτρα αναζήτησης και οι κύριες πληροφορίες του περιεχομένου της πλατφόρμας είναι μεταφρασμένες σε 8 γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ελληνικά, Αγγλικά, Πολωνικά, Ολλανδικά και Σουηδικά)!

Μέχρι σήμερα, πάνω από 200 εγγραφές περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα και το περιεχόμενο μεγαλώνει καθημερινά. Επιπλέον όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν πρόσθετες καινοτομίες στην πλατφόρμα. Απλά εγγραφείτε στην πλατφόρμα και επιλέξτε την καρτέλα «Νέο SETA». Μετά την υποβολή των απαιτούμενων πληροφοριών, οι εταίροι του INNOSETA θα επαληθεύσουν, θα μεταφράσουν και θα ανεβάσουν τις πληροφορίες online. Ως εγγεγραμμένος χρήστης της πλατφόρμας θα έχετε την επιπλέον δυνατότητα να αξιολογείτε το εκπαιδευτικό υλικό, τα άρθρα και τα έργα και να βλέπετε τη συνολική βαθμολογία για κάθε ένα από αυτά τα αρχεία. Γίνετε μέλος της κοινότητας έτσι ώστε να ανακαλύψετε την πλατφόρμα και να γίνετε μέρος του δικτύου INNOSETA!

 

 

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε περιβαλλοντικά νέα και ενημερώσεις!