Το Τελικό Συνέδριο του έργου BOOST-IN θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 25 Νοεμβρίου 2026, συγκεντρώνοντας εταίρους του έργου, ερευνητές, φορείς καινοτομίας και ενδιαφερόμενα μέρη από τον ευρωπαϊκό τομέα του νερού.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν τα κύρια αποτελέσματα, οι εμπειρίες και τα διδάγματα του έργου σχετικά με την προώθηση της υιοθέτησης λύσεων κυκλικής οικονομίας στον τομέα του νερού. Στις βασικές θεματικές περιλαμβάνονται η αναπαραγωγή και η ευρεία εφαρμογή κυκλικών λύσεων για το νερό, η βάση δεδομένων WACES και η συμβολή του έργου στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των φορέων της ευρωπαϊκής κοινότητας νερού.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί επίσης η Έκθεση Καινοτομίας του BOOST-IN, παρέχοντας σε έργα, ερευνητές και φορείς καινοτομίας τη δυνατότητα να παρουσιάσουν σχετικές λύσεις, εμπειρίες και αποτελέσματα.
Η πρόσκληση υποβολής περιλήψεων για καινοτόμες λύσεις είναι πλέον ανοιχτή. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.
.
