Δημοσίευση της AGENSO στο περιοδικό OAG

Πρόσφατα, δημοσιεύθυηκε στο Open Access Government (τεύχος Οκτωβρίου 2023) ένα κείμενο της AGENSO για το ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο AccelWater. Το κείμενο βρίσκεται στις σελίδες 392-393, στην ενότητα «Περιβάλλον» και περιγράφει πώς το AccelWater προσπαθεί να επιτύχει τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης νερού στη βιομηχανία ποτών και τροφίμων ώστε να μειωθεί το περιβαλλοντικό αντίκτυπό τους.

Το Open Access Government είναι ένα περιοδικό ανοιχτού τύπου, το οποίο σημαίνει ότι το περιεχόμενό του είναι διαθέσιμο στον οποιονδήποτε χωρίς πληρωμή. Πρόκειται περί μιας ψηφιακής έκδοσης, που έχει σαν σκοπό την παροχή μιας ενδελεχούς προοπτικής σε σημαντικά θέματα δημοσίων πολιτικών από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων υγείας και κοινωνικής ασφάλειας, της πανδημίας COVID-19, έρευνας και καινοτομίας, τεχνολογίας, διακυβέρνησης, περιβάλλοντος και ενέργειας. Διανέμεται ψηφιακά σε πάνω από 248.000 ενδιαφερόμενους σε κυβερνητικά, ακαδημαϊκά και χρηματοοικονομικά κλιμάκια, συμπεριλαμβανομένων 18.000 επαφών στην Ιαπωνίας και 76.000 στη Βόρεια Αμερική. Αυτό σημαίνει ότι η διάχυση του έργου γίνεται σε παγκόσμια κλίμακα.

Μπορείτε να πατήσετε κατευθείαν στο σύνδεσμο εδώ για να δείτε το κείμενο, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρο το τεύχος.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε περιβαλλοντικά νέα και ενημερώσεις!