Η πλατφόρμα AgEnergy ξεκίνησε επίσημα

Η νέα πλατφόρμα μας είναι πλέον διαθέσιμη.

Η AGENSO ανέπτυξε την πλατφόρμα AgEnergy (https://platform.agrofossilfree.eu), ένα ελεύθερα προσβάσιμο αποθετήριο πληροφοριών για όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς που εμπλέκονται στη γεωργική παραγωγή, στο πλαίσιο του έργου Ευρωπαϊκού έργου H2020AgroFossilFree. Η πλατφόρμα περιέχει Τεχνολογίες και Στρατηγικές για καθαρότερη και αποδοτικότερη παραγωγή και χρήση της ενέργειας στη γεωργία (FEFTS), δομημένες σε 5 διακριτές κατηγορίες τύπου πληροφοριών (επιστημονικές δημοσιεύσεις, ερευνητικά έργα, εμπορικές τεχνολογίες, εκπαιδευτικό υλικό και μηχανισμούς χρηματοδότησης) σχετικά με την παροχή καθαρής ενέργειας (παραγωγή και αποθήκευση), την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης/εξοικονόμηση ενέργειας και την εδαφική δέσμευση του άνθρακα.

Η πλατφόρμα είναι λειτουργική σε 8 διαφορετικές Ευρωπαϊκές γλώσσες (Αγγλικά, Ελληνικά, Πολωνικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Δανικά και Ολλανδικά) και παρέχει δυνατότητες εξατομικευμένης αναζήτησης FEFTS σχετικά με υπαίθρια γεωργία, θερμοκηπιακή παραγωγή και κτηνοτροφία. Συνολικά 839 FEFTS είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα AgEnergy, ενώ οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν και να συνεισφέρουν στο περιεχόμενο της πλατφόρμας προσθέτοντας νέα FEFTS.

Γίνετε μέλος της AgroFossilFree κοινότητας, ανακαλύψτε την πλατφόρμα AgEnergy και γίνετε μέλος του δικτύου AgroFossilFree!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε περιβαλλοντικά νέα και ενημερώσεις!