Η πλατφόρμα SmartProtect ξεκίνησε επίσημα!

Η νέα πλατφόρμα μας είναι πλέον διαθέσιμη.

Η πλατφόρμα SmartProtect είναι ένα ελεύθερα προσβάσιμο αποθετήριο καινοτόμων λύσεων ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών για καλλιέργειες λαχανικών.

Τεχνικές εφαρμογής, Συστήματα υποβοήθησης λήψεως αποφάσεων, Τεχνικές διάγνωσης και ανίχνευσης, καθώς και τεχνικές παρακολούθησης είναι διαθέσιμες για όλους τους ενδιαφερόμενους. Η πλατφόρμα στοχεύει στην διευκόλυνση της εφαρμογής πρακτικών διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών. Οι παραγωγοί, οι σύμβουλοι και πολλοί άλλοι μπορούν να βρουν συγκεκριμένες έξυπνες τεχνολογίες, πλοηγούμενοι στην πλατφόρμα ή χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά για πιο ακριβή αναζήτηση. Επιπλέον, τα φίλτρα παρέχουν στους χρήστες τη δυνατότητα να προσαρμόζουν την αναζήτησή τους.

Η πλατφόρμα έχει μεταφραστεί πλήρως και είναι διαθέσιμη σε 12 διαφορετικές γλώσσες: Αγγλικά, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Εσθονικά, Σλοβενικά, Πορτογαλικά, Τσεχικά, Ισπανικά, Λετονικά, Ελληνικά και Ουγγρικά.

Έως σήμερα, έχουν καταχωρηθεί περισσότερες από 220 ευφυείς λύσεις και τεχνολογίες, ενώ το περιεχόμενο της πλατφόρμας αυξάνεται συνεχώς. Επιπλέον, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προτείνουν πρόσθετες καινοτομίες στην πλατφόρμα. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να εγγραφούν, να επιλέξουν «Οι λύσεις μου» και «Προσθήκη νέας λύσης».

Γίνετε μέλος της SmartProtect κοινότητας, ανακαλύψτε την πλατφόρμα και γίνετε μέλος του δικτύου SmartProtect!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε περιβαλλοντικά νέα και ενημερώσεις!