Η AGENSO, ως υπεύθυνος εταίρος (Επικεφαλής Πακέτου Εργασίας) για τη Διάδοση, Επικοινωνία και Αξιοποίηση του Έργου Ελέγχου OchraVine του H2020, δημοσιεύει σήμερα την επίσημη ιστοσελίδα του έργου (http://www.ochravine.eu/).
Στόχος του έργου OchraVine Control είναι να προσφέρει μια ανύπαρκτη καινοτόμο, βιώσιμη και ολοκληρωμένη έξυπνη λύση ΤΠΕ (OchraVine Control DSS) λαμβάνοντας υπόψη μυκητιακούς, ξενιστές και περιβαλλοντικούς δείκτες που επηρεάζουν τη μόλυνση από OTA κατά μήκος της αλυσίδας αξίας σταφυλιού-κρασιού. Το OchraVine Control DSS θα επιτρέψει την πρόβλεψη και την παρακολούθηση σε επίπεδο πριν και μετά τη συγκομιδή για τον έλεγχο της μόλυνσης από Aspergillus και της μόλυνσης από OTA στην καλλιέργεια αμπελιών, συνδυάζοντας επιδημιολογικά δεδομένα, βιολογικές και χημικές στρατηγικές διαχείρισης, τεχνολογίες μετά τη συγκομιδή και εργαλεία ακριβούς γεωργίας.
Μπορείτε να βρείτε την επίσημη ιστοσελίδα του έργου OchraVine και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του έργου OchraVine στους ακόλουθους συνδέσμους:
